Het belang van Cenzaa’s 6 stappenplan. Maak kennis met de discoverykits en het unieke 6 stappenplan van Cenzaa. In deze luxe box vind je 7 travelsize producten inclusief luxe toillettas, zorgvuldig op jouw huidbehoefte afgestemd. Een geweldige kit om kennis te maken met Cenzaa en jezelf de beste dagelijkse beautyroutine aan te leren voor een huid in topconditie.


Cenzaa is een 100% Nederlands merk dat unieke producten ontwikkelt met liefde voor de aarde en in harmonie met het leven.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en well being combineert.

Cenzaa werkt samen met vooraanstaande labaratoria en ontwikkelt samen met hen veilige revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. We nemen het revolutionaire PCN2-systeem als basis en dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijke bewezen formules.

Het PCN2 systeem bestaat uit:

  • Phytoceuticals; hoogwaardige stamcelcomponenten
  • Cosmeceuticals; resultaatgerichte werkstofcomplexen
  • Nutraceuticals; maximale ‘inside out’ voedingsextracten
  • Neuroceuticals; optimaal gezondheid en geluksgevoel

In je leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Cenzaa biedt behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd.

Kom gauw kennismaken met de behandelingen en producten van Cenzaa. Maak eenvoudig online een afspraak.

Een behandeling met de producten van Cenzaa geeft je een heerlijke wellness ervaring terwijl je huid optimaal wordt verbeterd.

Gezichts­behandelingen